Beplantingsontwerp op maat

Allereerst kom ik bij je langs om je tuin te bekijken en je wensen te bespreken. In het gesprek wordt duidelijk wat voor tuin en sfeer je mooi vindt, uit welke type keuken je graag kookt en met welke kruiden, en wellicht ook fruit en groenten die je graag in je tuin laat groeien. Met al die informatie maak ik een beplantingsontwerp op maat voor jouw eetbare siertuin. Mijn ontwerpen zijn zo gemaakt dat je ze zelf goed kunt aanleggen. En mocht je het wenselijk vinden, kan ik je op weg helpen.

Het ontwerp krijg je van mij per post aangeleverd en hierin is opgenomen:

* Beplantingsontwerp van de opgemeten grootte.
* Handgetekende plattegrond van de eetbare siertuin, welke plant komt waar.
* Plantenlijst met Nederlandse en Latijnse plantnamen voor je inkopen.
* Een werkbeschrijving hoe je de tuin/border aanlegt.
* De eetbare planten in beeld om ze te herkennen.
* Lijst met goed aangeschreven verkooppunten van biologische kwekerijen en grond.
* Informatie over een gezond bodem, biologisch tuinieren en turfvrije potgrond.

De prijs verschilt per project en wordt bepaald door de tuin, ligging en mate van diversiteit van de beplanting. Voor reiskosten reken ik € 0,30/km buiten een straal van 20km van Nijmegen.

Prijs vanaf € 350,-

Je bestelt dit beplantingsontwerp door mij te mailen. Uiteraard kan je ook eerst even contact met me opnemen om meer te weten te komen.Goed om te weten

Ik richt mij op de planten in de tuin. Dit betekent dat ik een ontwerp maak voor de beplanting, en niet een tuinontwerp wat betreft de inrichting van je tuin. Ik kom aan bod als je tevreden bent met die inrichting en houden we ons bezig met de keuze van eetbare planten. Verder houdt dit in dat ik geen terrassen aanleg, overkappingen bouw en wat zo niet meer.