Tuin

Een eetbare siertuin is een tuin waar het zoemt, vliegt, ritselt, bloeit, geurt én smaakt!
Het is een levendige tuin waar van alles te zien is, die je verrast en nooit hetzelfde is. Zo’n tuin is in te richten naar de smaak van haar eigenaar en heeft voor iedereen wat wils. En bovenal is het een plek om van te genieten.

Ik geef je hier graag inspiratie over de diverse tuinideeën en -borders en culinaire planten.
En begin bij het begin met tuintips over biologisch tuinieren en een gezonde bodem

Tuintips

Een goed begin is het halve werk. Een gezonde tuin zorgt ervoor dat jouw planten het volst tot zijn recht komen, het bodemleven krioelt van de beestjes én andere dieren in jouw tuin een thuis vinden.

Een eetbare siertuin is op verschillende manieren in te richten. Kijk hier eens voor wat inspiratie: borders met vaste planten en groenten of kruiden, een snelle pluktuin of tuinieren in potten

De gangbare groenten en kruiden als sperziebonen, boerenkool , tijm en rozemarijn kunnen natuurlijk in je tuin staan, maar ik laat je graag zien wat er zoal nog meer mogelijk is.

Bij mij kan je terecht voor culinair tuinadvies en tuininrichting om je tuin om te toveren tot eetbare siertuin. Met mijn geleverde tuininrichting kan je zelf aan de slag of ik doe dit voor je.

Historie:

 

 

Sherlock Holmes en dr. Watson. De Cock (met c-o-c-k) en Vledder. Ze zijn partners in crime. En zo ben ik dat met de natuur, wij zijn bondgenoten en trekken veel samen op.