Laten we aan de slag gaan!

Jaarrond
In het ene seizoen kan je meer plukken en oogsten dan in het andere seizoen, maar jaarrond valt er wat te eten en te zien. En dat bereik je met een tuininrichting waar sier én eetbaar centraal staan. Zo heb je lekker vers eten en kruiden binnen handbereik. 

Tijd & gemak
Een culinaire tuin is ingericht naar de tijd die je ervoor heb. Als fervent tuinierster kies ik voor een tuin waarin ik in mijn vrije tijd te vinden ben. Maar je kan met weinig tijd en veel gemak ook al veel smakelijks telen dus probeer het vooral. 

Groot tot klein & strak tot weelderig
Een culinaire tuin is dus voor iedereen mogelijk, van grote tot kleine tuin of zelfs op het balkon. En je kan je tuin inrichten naar eigen smaak, naar een strak gestructureerde inrichting of ga juist voor een weelderig en frivole tuin. Het is altijd een mooie tuin, ook als je niet oogst.

We gaan samen de tuin in

Bij mij kan je terecht voor culinair tuinadvies en tuininrichting om (een deel van) je tuin om te toveren tot eetbare siertuin. Met mijn geleverde tuininrichting kan je zelf aan de slag of ik realiseer dit voor je. 

NB. ik richt mij op het inrichten van (een deel van) je tuin wat betreft eetbare beplanting; terrassen aanleggen, overkappingen bouwen en wat zo niet meer doe ik niet.

Tuin/border inrichten * op afstand

Je begint met het invullen van de tuintest zodat ik de basisinformatie over je tuin heb en weet welke wensen je hebt. Deze test krijg je via e-mail van mij. Samen met de ingevulde tuintest mail je mij foto’s van de tuin. Aan de hand van al die informatie maak ik een inrichting voor jouw (stukje) eetbare siertuin of border. Deze ontvang je per post samen met een handleiding om zelf in je tuin aan de slag te gaan, hierin is opgenomen:

> Tuininrichting van 3 m².
> Schetsmatig weergegeven inrichting van de tuin/border; welke plant komt waar. 
> Handleiding hoe je de tuin/border aanlegt en een plantenlijst voor je inkoop.
> Lijst met goed aangeschreven verkooppunten.
> Informatie over een gezond bodem, biologisch tuinieren en turfvrije potgrond.

 

 

Prijs: € 95,-

Tuininrichting * maatwerk & doe-het-zelf

Ik kom bij je langs om je tuin te bekijken en je wensen te bespreken. In het gesprek wordt duidelijk welk type tuin je mooi vindt, welke eetbare planten je voorkeur hebben en hoeveel tijd je aan onderhoud wilt besteden. Met al die informatie maak ik een culinair tuininrichtingsplan op maat en krijg je dit opgestuurd, hierin is opgenomen:


> Schetsmatig weergegeven inrichting van de tuin; welke plant komt waar.
> Handleiding hoe je de tuin aanlegt en een plantenlijst voor je inkoop.
> Lijst met goed aangeschreven verkooppunten.
> Informatie over een gezond bodem, biologisch tuinieren en turfvrije potgrond.

 

 


Prijs vanaf: € 250,-

Tuininrichting * maatwerk & realisatie

Ook nu kom ik bij je langs om je tuin te bekijken en je wensen te bespreken. Het wordt dan duidelijk welk type tuin je mooi vindt, welke eetbare planten je voorkeur hebben en hoeveel tijd je aan onderhoud wilt besteden. Met al die informatie maak ik een culinair tuininrichtingsplan op maat en realiseer ik dit in jouw tuin op een afgesproken moment. Vooraf krijg je van mij per post opgestuurd:

> Schetsmatig weergegeven inrichting van de tuin; welke plant komt waar.
> De benodigde beplanting en grond koop ik in; kostencalculatie wordt in de offerte meegenomen.
> De tuin dient, daar waar ik ga beplanten, kaal te zijn. Borders vrijmaken kan tegen meerprijs.
> Informatie over een gezond bodem, biologisch tuinieren en turfvrije potgrond.

 


Prijs vanaf € 350,-

Abonnement Even Aanharken

Nadat jouw eetbare siertuin of border is aangelegd, wil je die zo mooi mogelijk houden. Ontvang een jaar lang drie keer een persoonlijke nieuwsbrief waarin ik al je tuinacties bij elkaar hark en je informatie geef over verzorging, onderhoud, snoeien en andere nuttige tips die van toepassing zijn op je pas ingerichte tuin. Zo weet je zeker dat je niets vergeet, de tuinklusjes op tijd kan doen en nog lang kan nagenieten van je culinaire tuin.
Prijs 20,-

Een eetbare siertuin is op verschillende manieren in te richten. Kijk hier eens voor wat inspiratie: borders met vaste planten en groenten of kruiden, een snelle pluktuin of tuinieren in potten

Ik kan mij niet anders herinneren dan dat ik met eten bezig ben. Als vanzelfsprekend wil ik weten wat de beste bereidingen zijn en waar en hoe iets groeit. Zo zijn koken en tuinieren steeds dichter bij elkaar gekomen.